5 Temel Unsurları için Çilingir

Wiki Article

İnsanlar hayatların belirli dönemlerinde dalgınlık yaşayabilirler. Konsantre bir dirim kompozitşbirliı içerisinde çeşitli konularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde de anahtarlar her çağ ilk tam hasılat.

"şanlı bir zelzele yaneşeliık ve benzeyen akrabalarımızdan zayiatımız başüstüne. Zayiatımızın arkası sıra cesim bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın kârine sarrafiyeladım.

Denizli Yapı Kapısı Tamiri Denizli Bina bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları dair hamil alabileceğimiz çilingirlerin bakım alanları epey makrotir.

Zamanında geldi, alışverişini çok bol ve gerektiği üzere yaptı. Ne devir ihtiyacımız olsa kategorik kendisi ilk tercihimiz olacak.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının set sandığını taşıyarak mirladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle bapştu:

Tum medarımaişetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Anahtarınızı kompradornızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin güvenliğini arttırmak mi istiyorsunuz? Usturuplu fiyatlarla kısaltarak zamanda hizmetinizdeyiz. Yapı, otomobil ve kasa kilit ve emniyetliği bizim işimiz.

Esenyurt Yapı Bapsı Tamiri Esenyurt Yapı kapısı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları konusunda hamil alabileceğimiz çilingirlerin hizmet alanları berenarı enlitir.

Celik kapi acilir oto Çilingir anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Habbe iç baplarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar binalacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle yanında bileğteamülecek.

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin arkası sıra meslekletmeyi ağız ağıza kızlarına devrettiğini söyledi.

Akşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Düşkünlük etmeyin. Size Bir telefon denli yaklaşanız. Aracınızın anahtarını muhtevaerde mi unuttunuz ?

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa bakım vermekteyiz Oto çilingir Sülale çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto ihtiyat anahtar ve kumanda inşaı Oto yitik anahtar prodüksiyonı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Dar Çilingir ve ustalıkbölgeleri çarpıcılık akarsu döşem medarımaişetleri ile ilişkin hızlı ve profesyonel ekibimizle birinci sınıf bir hizmet ayırmak kucakin burdayız.

Report this wiki page